Route 1 California

Na een heerlijke nachtrust op ons gemak wakker worden. Ik werd vannacht wel 3x gebeld….moet even in antwoordapparaat aanpassen. Natuurlijk niet opgenomen. we zijn in Monterey. Het plan is eerst Fishermans Warf (die zit in iedere kustplaats hier) en dan het Monterey Aquarium bezoeken en dan verder op pad. Maarrrr….het is zomaar mooi weer! 

Na behoorlijke wandeling besluiten we walvissen te spotten. Kaartjes gekocht en hop op de boot. Wat was dat prachtig. Nu vinden wij varen op zich op de Oceaan al leuk maar we hebben bultruggen gezien. Twee paartjes. Wat bijzonder was dat. En ze kwamen zelf ook nog dichtbij….

  Met heel wel zeehonden eromheen. Ook nog dolfijnen gezien. Lekker uitgewaaid en zo’n in ons gezicht in de auto de 17 Miles drive gedaan. Wat een geweld die Oceaan. Die Westkust is zo mooi. We dachten onderweg eten we wel wat. Maar dan moetje lang doorrijden hoor.

  Vreder route 1 naar het zuiden. En het gaat maar doordien schoonheid. Je moet wel goed opletten met rijden hoor…het ravijn is dichtbij….Dat je niet de klif afrijdt.

  Het plan om nog een stuk te wandelen ging niet door.   En het laatste stuk in het donker gereden. Je moet dus niet pas om 17.00 uur aan die route beginnen 😂

  Eindelijk een plaatsje…San Simon.  Vlak bij Hearst Castle die we willen bezoeken. hehe eten….en een motelletje pffff.

  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s