The day after

Zondag ochtend 30 oktober

Farewell ontbijt met de meesten nog overgeblevenen. Met twee boekpresentaties. Ik heb er één gekocht ‘The Tree-Year Swim Club’ van Julie Checkoway. Een intrigerend verhaal arma kids Hawai die in 3 jaar Olympisch niveau haalden 1937 – 1940.

Jaap heeft een handdoek met de handtekeningen van de Hongaren bemachtigd voor Stan, dat is ook heel gaaf.

 

Koffer inpakken en op pad. Eerst naar Santa Cruz. Leuk plaatsje, rondgelopen in centrum. Veel winkeltjes en de pier opgewandeld. Scenic route gereden en op weg naar Monterey. Het regent inmidddels, bah. Even gerust in motel Days Inn en dinner in soort van hoofdstraat. Gezellig. We zouden eigenlijk naar de warff gaan, maar regende te hard. Dan maar terug naar motel. Je tv kijken en ik zit nu dit relaas op te typen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s