De ‘enshrinement’

2016-10-30-01.12.37.jpg.jpg

Een deel van de inductie (pasten niet allemaal op de foto). Op de achterste rij de mgnificant 7 atrpolo heren Hongarije met coach, de broer van de verongelukte Camille Muffat, vooraan Sir Peter Heatly, Aaron Peirsol, Dara Torres, medaillon, Hilde James representatieve, Frank Forman en Monique

 

Zaterdag 29 oktober is ‘savonds de inwijding. Het lijkt op de uitreiking van Oscars … Prachtige hal vol met mooi gedekte ronde tafels. Jaap en ik zitten aan een tafel met iedereen die met pen waterzwemmen te maken heeft. Bet van International Marathon Swimming Hall of Game met haar dochter. Familie van Desmond en Chloe uit Australië die volgende week induceert wordt bij IMSHOF. Allemaal mooi gala aangekleed.

We beginnen met in parade opkomen van de Honoree’s. Ieder achter de eigen landsvlag. Het podium op en voorstellen aan het publiek.

Tijdens het diner worden we geëerd en inducted in de Hall of Game! Daarbij wordt eerst een filmpje getoond met beelden en het verhaal van de sporter en dan ‘de speech’. Hieronder volgen onze eigen opnames. Zodra ik de officiële foto’s en filmpje heb zal ik een aparte pagina creëren.

Dan de uitreiking

img-20161030-wa0005.jpg

Uitreiking door Sandra van IMSHOF

 

img-20161030-wa0001.jpg

Met Jaap en Donna, Olympisch kampioen 1960 en 1964!

2 thoughts on “De ‘enshrinement’

  1. […] zeer zeker heeft bijgedragen aan mijn eigen mindset was mijn plaatsing in de International Swimming Hall of Fame en het mogen ontvangen van de Gouden Speld van de KNZB. Zo eervol. En ik besefte hoe belangrijk […]

    Like

  2. […] Lees het complete verhaal met foto’s en video (prive-opname) van haar acceptatiespeach @ het blog van Monique Wildschut […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s