Eindelijk Het Boek: Ontberingen van een marathonzwemster

Vol trots presenteer ik jullie mijn boek

Ontberingen van een marathonzwemster

Door Monique Blok-Wildschut

9789402217032_cov

Topsporter zijn in het openwater is niet makkelijk. Een marathon zwemmen in een meer, rivier of zee duurt vele saaie uren en vergt veel van de mentale kracht. Ik zwem in het profcircuit, buiten de officiële zwembond om. Bekendheid en erkenning in Nederland is daardoor zeer moeizaam. Waarom dan toch zeven jaar doorgaan in dat circuit? En hoe spannend is het om Het Kanaal over te zwemmen!  In mijn carrière was ik zes maal wereldkampioen, heb ik met plezier over de hele wereld gereisd en marathonwedstrijden gezwommen. Telkens met een coach aan mijn zijde die onontbeerlijk is bij topsport. Iedere marathon is een avontuur. Soms met prachtige overwinningen, soms met bittere nederlagen. De ene keer in een woeste zee, de andere keer in een kalm, saai, lang uitgerekt meer. Dan komt het moment van stoppen. Deze periode heeft een enorme impact op mijn verdere leven. Niet alleen privé maar ook als ondernemer gebruik ik de mentale instelling, eerzucht, het vallen- niet opgeven-en tòch weer doorgaan. De zoektocht naar avontuur en grenzen verleggen zitten in het bloed!

Je kunt het kopen via www.boekscout.nl of bestellen via de boekhandel met ISBN 978-94-022-1703-2

Prijs € 16,75

Er gaan een paar boekpresentaties komen. De eerste zal tijdens de BBQ van  ZV Haerlem op 19 juni plaats vinden. Neem je boek mee dan kan ik het signeren!

De volgende staat gepland voor 21 juni voor de Brakenboer Bokaal in Medemblik, nadere informatie volgt!

En een derde tijdens het 50 jarig jubileum van Sportfondsenbad Beverwijk, datum nog onbekend

Wil jij dat ik een presentatie bij jouw evenement of bijeenkomst kom geven? Ik doe het graag!

Laat het mij weten via m.blokwildschut@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s