Boek komt uit!!!

Zooo….dat is lang geleden hè. Eindelijk weer nieuw leven blazen in deze blog.

Er is veel gebeurd sinds het vorige bericht. Het belangrijkste is dat de datum van uitgeven bekend is: 22 mei

Mijn boek wordt uitgegeven op aanvraag. Daarvoor is het handig als je nu al aangeeft dat je interesse hebt in het boek met de voorlopige titel ‘Ontberingen van een marathonzwemster’

De uitgever  Boekscout wil aan een selecte groep mensen, die mogelijk geïnteresseerd zijn, een promotiemailing sturen op het moment dat het boek beschikbaar is.

De uitgever heeft mij verzekerd dat je e-mailadres alleen gebruikt zal worden voor het verzenden van de promotiemailing van míjn boek. Je zult dus éénmalig een bericht van hem ontvangen. Dat is in mijn contract met Boekscout ook als volgt vastgelegd:
“De uitgever zal de door de auteur verstrekte e-mailadressen uitsluitend en eenmalig gebruiken voor toezending van de promotiemailing voor het boek van de auteur. De adressen zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt, en ze zullen ook niet aan derden worden verstrekt.”

Als je deze promotiemailing van Boekscout wilt ontvangen, laat me dat dan even weten dan kan ik je e-mailadres aan de uitgever doorgeven. Kopieer in dat geval onderstaande zin in je mail m.blokwildschut@gmail.com of reactie hieronder naar mij:

‘Ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing.’

Groetjes Monique

Monique_Wildschut_-_open_water_-_1997-08-05

2 thoughts on “Boek komt uit!!!

  1. Martha Warink schreef:

    Ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s