TV optreden

omslag-tomatis

Hallo beste mensen

Even een uitstapje naar het huidige leven. Ik heb altijd van uitdagingen gehouden en zeker niet alles binnen de lijntjes doen. Zo ook met mijn werk. Ik vind het altijd nodig om mijn hart en vooral mijn intuïtie te volgen. En dan kom je in aanraking met de leukste dingen. Hier kan ik ook wel een hoofdstuk over schrijven. Ga ik doen.

Maar intussen ben ik op TV geweest met mijn Tomatis Luistertraining. (mijn fb vrienden weten dit natuurlijk al) Mocht je het gemist hebben: de herhaling is zaterdag 1 februari om 15.00 op RTL LifestyleXperience. Mocht je mensen in je omgeving hebben die zelf of hun kind(eren) te maken heeft met problemen in spraak/taal, concentratie, aandacht, contact maken, energie en daar door weer problemen met allerlei andere zaken zoals sociale vaardigheden, leren of werk, tip die dan even om te kijken. Of meteen maar naar mijn site www.tomatis-ijmuiden.nl mag ook.

groetjes Monique

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s