Bloggen

AfbeeldingGoedemorgen!

Ik heb eindelijk een beetje geleerd hoe bloggen werkt. En ik heb nu ook door dat de ‘comment’ box niet alleen letterlijk vertaald moet worden naar ‘geef een commentaar’. Nee het is bedoeld om te converseren. Dus vanaf nu zou ik het leuk vinden als het ook zo gaat gebeuren. Natuurlijk doe ik daar dan zelf ook aan mee… Dank voor de responsen tot nu toe! Ik vind het leuk dat de verhalen als spannend worden ervaren.:) Ik ga mijn best weer doen om op de proppen te komen met een nieuwe…..

3 thoughts on “Bloggen

  1. marjoleinm3 schreef:

    Met een compie werken of het nou een laptop, tablet ofzo is blijft…..leren. Ik heb veel zelf ontdekt gewoon door te DOEN. Sterkte en succes met je blog Monique!!

    Like

  2. marjoleinm3 schreef:

    Leuke foto trouwens!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s