MENTAL Bootcamp waardevol.

Zaterdag 28 mei vond de eerste MENTAL Bootcamp plaats. Met nog een heel beperkt groepje waardoor het een VIP Bootcamp werd, maar oh zo waardevol.

bootcamp mei16

De hele cyclus van het M.E.N.T.A.L. programma is aan bod gekomen. Met hele praktische voorbeelden en tips die direct toe te passen zijn. Het voordeel van een VIP Bootcamp is de persoonlijke aandacht die ik kon schenken. In een grotere groep zal deze aandacht er ook zeker zijn, aandacht van mij en aandacht van elkaar.

Ben je nieuwsgierig en wil je ook mentaal verder komen?

SCHRIJF JE DAN NU ALVAST IN  voor de volgende MENTAL Bootcamp. Deze zal in september plaatsvinden. Na inschrijving ontvang je alvast een voorproefje!!

Marathonzwemmer en triatleet Daan Glorie heeft o.a. 9 maal het IJsselmeer over gezwommen, rond’je’ ringvaart Haarlemmermeer 60 km, Argentinië 88 km wedstrijd en vele vele openwaterwedstrijden in binnen en buitenland op niveau gezwommen. Nu heeft hij zich op de triatlon gestort en heeft als doel de Iron Man te halen en wellicht meer.  Wat vindt hij van MENTAL Bootcamp?:

Wacht niet mijn volgende campagne af, maar schrijf je alvast in op de wachtlijst. Ik hou je dan vanzelf op de hoogte èn je krijgt alvast een cadeau welke je direct kan gebruiken om je mentaal rust te geven!

SCHRIJF JE HIER IN VOOR DE WACHTLIJST!

Ik kan ook bij jouw vereniging of selectie komen bootcampen!! Dat doe ik graag, maar daarvoor heb ik wel een aantal voorwaarden:

Stuur mij daarvoor een mail!!  m.blokwildschut@gmail.com

One thought on “MENTAL Bootcamp waardevol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s