2015…wat een jaar

De laatste dag van 2015 zit ik zo eens te bedenken wat er allemaal gepasseerd is dit jaar. En dat is behoorlijk veel. Zeker geen saai jaar. Zowel als op persoonlijk als op zakelijk vlak is er van alles gepasseerd. Hoewel ik nu besef dat persoonlijk en zakelijk hetzelfde is. Onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Heb jij dat ook gedaan? Wat gevoel krijg jij daarbij?

Ik noem de meest in het oog springende gebeurtenissen op:

 • Beide kinderen uit huis: Lisa in februari op kalmers in Haarlem en Stan in augustus naar Enschedé .
 • De vakantie naar Orlando Florida met ons vieren was daardoor extra leuk! Vijf parken bezocht en gezellig met het gezin op één kamer gebivakkeerd.
 • Na intensieve trainingen in 2014 op het gebied van ondernemen heb ik de sociale media ontdekt om te promoten en krijgt de praktijk een nieuwe naam Luister je vrij! Tomatis luistertherapie
 • Daarbij een praktijkruimte in Amsterdam. Één dag in de week huur ik de ruimte van mijn collega Kirsten de Zwart en kan ik mijn Luister je vrij! klanten nu ook in Amsterdam ontvangen.
 •  Op 22 mei komt mijn boek uit ‘Ontberingen van een marathonzwemster’ Na een jaar of vier af en aan schrijven en uiteindelijk hulp van schrijfcoach Jolanda Loof is het ‘ei gelegd’
 • Daaropvolgend boekpresentaties. De eerste bij mijn eigen zwemvereniging ZV Haerlem. Daarna tijdens open waterwedstrijden als De Bosbaan, Brakenboer Trofee, IJsselmeer marathon, LEN wedstrijd Hoorn en bij het IJszwem evenement in Volendam.
 • Periscope heeft intrede gedaan. Het live uitzenden van wedstrijdverslagen of intervieuws vind ik het leukst. Daarnaast gaan de uitzendingen over mentaal beheersen bij topsporten en top ondernemen. Je kunt mijn filmpjes terug kijken op www.katch.me/m_wildschut
 • Als verrassing kwam mijn opname in de International Swimming Hall of Fame. De huldigingsceremonie vindt plaats op 3-5 juni 2016 in Santa Clara Californië. Hoe vereerd en trots kan een mens zijn…
 • Sinds de zomer heb ik een coach Aramik Garabidian die mij helpt met implementeren van wat ik allemaal roep. Hij is degene die mij op het pad gestuurd heb van mijn expertise op het gebied van mentale coaching. Voor mij komt de cirkel nu rond. Van topsport naar therapeut naar ondernemer naar topsport.
 • Dat resulteerde in de oprichting van M4ce: Monique’s Mental Mastery for Medals. In 2016 zullen jullie meer horen!
 • Ontmoeting met Pieter van den Hoogeband. Ik ben benieuwd wat hij van mijn boek vindt….
 • Ten slotte het in voorbereiding zijnde eerste training/evenement voor ondernemers/zzp’ers  ‘Wordt jij Kampioen in 2016?’

Ik ben vast nog wel wat vergeten. Maar dit is toch al heel wat. Ik krijg er energie van om door te gaan in 2016!

Hoe was jouw jaar? Zet eens alle mooie, nieuwe en trotse activiteiten op een rijtje en kijk hoe je je dan voelt! Ik zou het leuk vinden als je dat met ons deelt.  Dan kunnen we elkaar heel veel energie doorgeven.

OP NAAR HET NIEUWE JAAR

GELUKKIG, SUCCESVOL, GEZOND, PLEZIERIG, GEMOTIVEERD

2016

1e capri

Op naar winst!

 

3 thoughts on “2015…wat een jaar

 1. marjoleinm3 schreef:

  Mooi gezegd Monique….alles komt nu weer samen voor jou, fijn voor je! Happy 2016 met vooral veel gezondheid!!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s