Zomer 2014

Deze zomer zijn weer dappere open water zwemmers die hun grenzen verleggen. Van snelheidsduivels op de 10 km tot marathonzwemmers die het IJsselmeer of het Kanaal willen bedwingen. Zo ook Roel van Beek die bijna aan de overkant van Dover-Calais, heel frustrerend 600 meter voor het Franse strand, eruit gehesen moest worden. Hoe moeilijk is het dat Kanaal. Meer dan een lange afstand zwemmen. Er zijn zoveel factoren die een rol spelen!

Verder sprak ik mijn oud clubgenoot Marcel Schouten even vluchtig op de Bosbaan. Het gaat goed, is op weg naar Rio. Maar bij hard trainen en zware belasting hoort ook rust. Net zo belangrijk!!

Ik heb al eerder eens aangegeven dat ik een project opstart om topsporters te helpen met mentale scherpstelling. Juist dat laatste beetje onzekerheid, onevenwichtigheid of gebrek aan energie kan ik geven via auditieve stimulatie. Dit is nieuw in de wereld en ik wil de Nederlanders natuurlijk voorop stellen. Om het te bewijzen ben ik op zoek naar topsporters die het willen ondergaan.
Ben je nieuwsgierig of ken je iemand die dit hard nodig heeft? Neem contact met mij op via email m.blokwildschut@ziggo.nl of stel je vragen via blog.

Marc Evers, Paralympisch Kampioen zwemmen, is jullie al voorgegeaan.

Marc Evers goud op de Paralympics!

Marc Evers goud op de Paralympics!

One thought on “Zomer 2014

  1. marjoleinm3 schreef:

    Ik ken niemand maar wens je veel succes met deze ‘nieuwe’ uitdaging!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s