Gestage vordering van het boek

Ik ben nu wel genoeg verhalen voor een (eerste) boek. En ben nu hard bezig met schrijven. Het boek wordt meer een geheel met inbegrip van deze verhalen.

Ik heb alle tekst laten lezen door een schrijf coach, en ik heb veel tips gekregen om er een goed geheel van te maken. Er zullen ook wat toevoegingen komen en diepgangen in beschreven worden. Ik word er enthousiast van in ieder geval. Misschien hebben jullie als trouwe lezers ook nog tips? Geef ze gerust!

Ik wil proberen het voor de zomer af te hebben! Mocht je nog niet alles gelezen hebben, doe dat dan gerust. Als het boek uit komt zal ik de teksten op de blog gaan inkrimpen.

 

groetjes Monique

Monique_Wildschut_-_open_water_-_1997-08-05

3 thoughts on “Gestage vordering van het boek

 1. marjoleinm3 schreef:

  Toch een boek!! Fantastisch Monique! Ik wilde vragen of je aan mij wil denken als je een proeflezer nodig hebt. Ik heb dit al een aantal keren voor uitgeverijen gedaan en ik vind het hartstikke leuk! Succes met je boek en ik wacht het af!

  Like

  • Oh Marjolein dat wist ik niet. Dank voor je aanbod. Ik ga zeker gebruik van maken! Met een week of 2 zal ik je proef tekst sturen goed?

   Like

   • marjoleinm3 schreef:

    Ik voel me vereerd dat ik jouw boek mag proeflezen…..dankjewel Monique! Mail je het of stuur je het per post? Dan stuur ik je per FB een privéberichtje met mijn adres en mailadres!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s