Herfst

De herfst doet zijn intrede en de slootzwemmers zijn weer in de chloorbak aan het trainen. Ik kijk naar buiten en zie wolken en regen. Men kan natuurlijk ook op zoek naar een wedstrijdje aan de andere kant van de globe. Australië ofzo. Helaas heb ik zelf daar nooit tussen de haaien gesparteld, in de 80er jaren waren daar nog geen internationale wedstrijden. Net te vroeg gestopt.  Of Zuid Amerika, ook leuk.

Afijn er staan nu 10 pagina’s gepubliceerd. Als je ze nog niet allemaal gelezen hebt wordt het nu tijd om dat even te doen. Dan heb ik nog even de tijd om te prakkiseren over een 11e pagina. Italië….Capri-Napels….die heb ik nog niet beschreven.

Maar er is ook nog werk. Tegenwoordig zit ik in de luister business www.tomatis-ijmuiden.nl

imagesCARVRR18

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s