Welkom

DSC04343

Ik ben deze blog of eigenlijk site begonnen omdat ik van velen hoor dat ik maar eens een boek moest gaan schrijven. Dit naar aanleiding van de vele verhalen en annekdotes van mijn 7 jaren zwemmen in het circuit van WPMSA, World Professional Marathon Swimming Association. Dit vond plaats in de jaren 1983 t/m 1989. Lang geleden, ik weet het, maar niet minder spannend! Vooral misschien ook omdat ik 6 maal de wereldtitiel heb behaald. Dus bij deze dan geen boek, maar wel vele pagina’s over discipline en vrijheid in deze mooie en unieke sport.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s